Detailní popis produktu
Nůž japonského typu SANTOKU se širokou čepelí o délce 20cm vhodný pro přípravu masa, ryb
a zeleniny. Rukojeti s masivními ocelovými nýty jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Čepel z vysoce kvalitní nerez. oceli s trvanlivým ostřím lze snadno brousit ostřičem nebo ocílkou. Nože mají antibakteriální úpravu.
• Masivní nůž s vysokou silnou čepelí vhodný ke krájení potravin různých velikostí.
• Ergonomický tvar rukojeti, antibakteriální úprava
• Čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli
• Ergonomický tvar rukojeti
• Délka čepele: 20 cm / 8", tloušťka ostří: 1.8mm
• Hmotnost: 135 g
• Tento nůž lze mýt v myčce, ale výrobce nedoporučuje z důvodu rychlejšího opotřebení ostří nože